top of page

Algemene voorwaarden
B&B Erve Volkerink

Our 
Story

Wij heten u van harte welkom in B&B Erve Volkerink in Beerze. Voor het verblijf in de B&B gelden de volgende voorwaarden:

Jenne en Ingrid van der Velde zijn eigenaar van Erve Volkerink in Beerze. De eigenaren kunnen zich laten vervangen door een beheerder.

De hoofdgast is degene die heeft gereserveerd en is verantwoordelijk voor zijn/haar medegast. Beide gasten dienen ouder te zijn dan 21 jaar en een vaste woon- of verblijfplaats te hebben.

Derden hebben geen toegang tot de B&B, tenzij in overleg met de eigenaar/beheerder anders is afgesproken.

 

Reservering en betaling

De reservering is pas definitief na ontvangst van de betaling en schriftelijke bevestiging per email van de B&B eigenaar. De kamerprijs is inclusief ontbijt en toeristenbelasting van de gemeente Ommen.

Annuleren

U kan tot 2 weken voor de datum van aankomst kosteloos annuleren. In dat geval ontvangt u het volle bedrag retour. 

Bij annulering vanaf 2 weken voor de datum van aankomst wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Het overige bedrag ontvangt u retour.
Bij annulering vanaf 1 week voor de datum van aankomst vindt geen restitutie plaats. Ook bij annulering gedurende het verblijf vind geen restitutie plaats. 
Annuleringen kunnen alleen schriftelijk per email via info@ervevolkerink.nl worden doorgegeven.

 

Aankomst en vertrek

Op het erf is plaats om 1 auto te parkeren. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur inchecken. De uiterlijke inchecktijd is 20.00 uur. 

Op de dag van vertrek kan u tussen 8.00 en 11.00 uur uitchecken.

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

 

Toegankelijkheid

De B&B is gevestigd in een monumentale boerderij. Dit betekent dat de vloer niet overal even hoog is en er enkele trapjes, oneven vloeren en drempels in het pand aanwezig zijn. Daarom is de B&B in mindere mate geschikt voor mensen die slecht te been zijn. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op.

Sleutel

Als gast ontvangt u een sleutel. Deze levert u weer in bij vertrek.

Verlies van deze sleutel is voor kosten van de hoofdgast (€25) en zal bij uitchecken cash of achteraf per factuur door huurder worden voldaan.

 

Ontbijt

Het ontbijt wordt in overleg tussen 08.00 – 10.00 uur geserveerd.

 

Verblijf

Erve Volkerink is volledig rookvrij.

De B&B heeft geen tv, wel is er snel internet via glasvezel met een separate gast-wifi.

Huisdieren van gasten zijn niet toegestaan in verband met onze eigen huis- en erfdieren.

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 08.00 uur, dient te worden voorkomen.

Derden hebben geen toegang tot de B&B of het erf, tenzij in overleg met de eigenaar/beheerder anders is afgesproken.

 

 

Aansprakelijkheid

B&B Erve Volkerink is niet aansprakelijk voor letsel aan personen en /of schade, verlies of diefstal van eigendommen van gebruikers van de B&B. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in B&B Erve Volkerink zijn voor rekening van de gebruikers. B&B Erve Volkerink is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, watervoorziening en technische installaties, bouw- en/of landbouwwerkzaamheden in de nabijheid van de B&B.

B&B Erve Volkerink kan slechts aansprakelijk worden gehouden voor schade die te wijten is aan grove schuld of nalatigheid van de B&B. De aansprakelijkheid van de B&B is beperkt tot het maximumbedrag dat de verzekeraar van de B&B in het voorkomende geval zal uitkeren.

Schade of vermissing van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar/beheerder.

De eigenaar/beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden of bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot de B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

bottom of page