top of page

bed en breakfast

Al eeuwenlang biedt Erve Volkerink 'asyl aan reisigers' in Beerze. Destijds sliepen de gasten boven de koeien in de stal. Tegenwoordig is dat anders. Nu worden zij gastvrij ontvangen in het voorhuis, met de sfeer van vroeger en het comfort van nu.
 

foto impressie

een verblijf in erve volkerink

Tijdens je verblijf slaap je in een moderne bedstee. De bedstee heeft een royale afmeting en overal in huis is vloerverwarming. De badkamer beschikt over een grote inloopdouche. Daarnaast kun je gebruik maken van de woonkamer; deze is teruggebracht naar de sfeer van 150 jaar geleden, maar wel met de gemakken van nu. Er staan spelletjes, boeken over de omgeving, en er is snel internet beschikbaar. Kom helemaal tot rust, alleen of met zijn tweeën. Geniet van de privacy, jullie zijn de enige gasten. 

Nadat je vanuit de tuin hebt gekeken naar de zonsondergang is het genieten nog niet voorbij. Blijf nog even zitten: bij helder weer zie je meer sterren dan je ooit gezien hebt. En als je geluk hebt dan hoor je de uilen.

Na een goede nachtrust wacht je een ontbijt met lokale producten. En dan ben je klaar voor de volgende mooie dag in het Vechtdal. 

Royaal 2-persoonsbed

Ontbijt met streekproducten

Vloerverwarming

Privé badkamer

Royale tuin

Wifi

bottom of page